Carbonada a la criolla - Casserole met perzik en peer
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 297 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Argentijns / Creools
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht
Ingrediënten
- aardappel
- laurier
- maïskolf
- majoraan
- olijfolie
- oregano
- peer
- peper
- perzik
- pompoen
- runderbouillon
- runderlappen
- suiker
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- zoete aardappel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.