Shellfish stock
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 296 in Modernist Cuisine [2] .
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- basilicum
- geklaarde boter
- champignons
- coquilles
- inktvis
- peterselie
- prei
- saffraan
- schalen en koppen van kreeft, garnaal en krab
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- venkel
- venkelzaad
- droge vermout
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.