Blood sausage
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 238 in Modernist Cuisine [3] .
- Soort:
- worst
Ingrediënten
- appel
- broodkruim
- calvados
- foie gras vet
- kastanjemeel
- kastanjepuree
- laurierpoeder
- melk
- transglutaminase (activa®)
- ui
- varkensbloed
- vet spek
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.