Kastanjemeel

Kastanjemeel wordt beschouwd als meel.

Zoek naar kastanjemeel in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kastanjemeel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kastanjemeel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kastanjemeel:

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Kastanjenotenknäckerbrödjes

Ingrediënten:
gedroogde gist, havermeel, karwijzaad, kastanjemeel, lauwwarm water, speltbloem, yoghurt en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Tamme kastanjenotenravioli met spinaziesaus

Ingrediënten:
champignons, cherrytomaatjes, havermeel, kastanjemeel, kokosolie, oesterzwammen, peper, rozemarijn, sjalotje, sojameel, spinazie, walnoten, water, witte bonen, zachte geitenkaas en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Italiaanse kastanjekoek

Ingrediënten:
grappa, kastanjemeel, milde olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, rozijnen en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Kastanjebrood

Ingrediënten:
boter, honing, kastanje, kastanjemeel, tarwebloem t65, vaste desem en gist

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Castagnaccio

Ingrediënten:
kastanjemeel, olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kastanjekoek - castagnaccio

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, kastanjemeel, melk, olijfolie, pijnboompitjes, verse rozemarijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Blood sausage

Ingrediënten:
appel, broodkruim, calvados, foie gras vet, kastanjemeel, kastanjepuree, laurierpoeder, melk, transglutaminase (activa®), ui, varkensbloed en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Ravioli met knolselderijvulling

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Gnocchi van aardappel met parmentiercrème

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fleurette, eidooier, grof zout, kastanjemeel, kippenbouillon, pasta, prei, ratte-aardappel, slagroom en witte truffelschil

Keuken:
Frans / Italiaans
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Terrine van hert en hazelnoten als lunch voor de jagers

Ingrediënten:
bardeerspek, boter, cognac, crème fraîche, ei, fijn zout, hazelnoten, hertenschouder, kastanjemeel, kirsch, knoflook, laurier, port, reelever, sjalotten, tijm, vet spek, vruchtenbrood, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
wild / paté/terrine
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / bijgerecht uit Jamie's comfort food:

Platte broden

Ingrediënten:
bakpoeder, broodmeel, meel, sesamzaad en volkorenbloem

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kastanjenotenpannenkoek met falafel

Ingrediënten:
aubergine, baksoda, eieren, hummus, kastanjemeel, kikkererwten, knoflook, kokosolie, komijnpoeder, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, pistacheolie, rode paprika, sojamelk, speltbloem, ui, veldsla, zeezout en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kastanjeflensjes met een vulling van paddenstoelen en radicchio

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, ei, extra vergine olijfolie, kastanjemeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, portobello, radicchio, sjalot, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / paddenstoelen