Boudin Blanc
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 243 in Modernist Cuisine [3] .
- Soort:
- worst
Ingrediënten
- champignons
- cognac
- eidooier
- eiwit
- frituurvet
- gedroogde morieljes
- geklaarde boter
- kippendij
- kippenvet
- laurier
- madeira
- magere melk
- pistache
- pistache-olie
- quatre épices
- tijm
- ui
- varkensdarm
- witte port
- zout
- zwarte truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.