Steamed Cod with Cod Roe Veloute
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 32 in Modernist Cuisine [4] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- allesbinder
- citroensap
- citroenzest
- kabeljauwfilet
- kabeljauwkuit
- kabeljauwkuit-velouté
- knoflookolie
- suikerstroop
- visfond
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.