Kabeljauwkuit-velouté

Zoek naar kabeljauwkuit-velouté in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kabeljauwkuit-velouté in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kabeljauwkuit-velouté recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kabeljauwkuit-velouté:

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Crèpes, gevuld

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, gruyère, kip, paddestoelen, pannenkoekbeslag en vis

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Visschelpen

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladerdeeg, boter, citroensap, garnalen, pittige kaas, vis en visbouillonblokje

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hongaarse saus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, double cream, paprikapoeder, ui, velouté en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Butarga

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, harderkuit, kabeljauwkuit en zeebaarskuit

Keuken:
Mediterraans / Sefardisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Kruidensaus

Ingrediënten:
bechamelsaus, double cream, dragon, kervel, kipvelouté, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Tarama - Romige viskuit

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, harderkuit, kabeljauwkuit, witte boterhammen en zonnebloemolie

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Taramasalata

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, extra vierge-olijfolie, gerookte kabeljauwkuit, knoflook en witbrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Taramasalata

Ingrediënten:
aardappelen, citroensap, kabeljauwkuit, olijfolie, peterselie en tarama

Keuken:
Grieks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Taramasalata

Ingrediënten:
citroensap, harderkuit, kabeljauwkuit, knoflook, olijfolie, water en witbrood

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Toast met gerookte kabeljauwkuit

Ingrediënten:
cayennepeper, ciabatta, citroensap, extra vierge olijfolie, gerookte kabeljauwkuit, ingelegde komkommer, knoflook, peper, witbrood en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Geroosterde spruitjes

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, grof zout, kabeljauwkuit, laurier, limoen, peper, rode chilipeper, spruitjes, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Taramasalata

Ingrediënten:
citroensap, kabeljauwkuit, knoflook, magere kwark, olijfolie, peterselie, witbroodkruim, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Gunkanmaki

Ingrediënten:
garnaleneitjes, gezouten krabeitjes, haringeitjes, inktvis, kabeljauweitjes, kombu, norivellen, sojasaus, sushirijst, vliegende vis, zalmeitjes en zee-egeleitjes

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst