Broiled Tuna Belly with Montpellier Butter
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 220 in Modernist Cuisine [4] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- ansjovispasta
- bieslook
- bosui
- boter
- cayennepeper
- citroenzest
- ei
- gelatine
- gember
- glice®
- knoflookbieslook
- knoflookconfit
- limoensap
- montpellier-boter
- peper
- peterselie
- spinazie
- steranijs
- tonijnbuik
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.