Citroenmelisse

Citroenmelisse wordt beschouwd als groene kruiden.

Alternatieve naam: citroenmelisseblaadjes.

Zoek naar citroenmelisse in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met citroenmelisse in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste citroenmelisse recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient citroenmelisse:

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kaffirolie

Ingrediënten:
citroenmelisse, kaffir limoenschil en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Wheel of fortune

Ingrediënten:
ananasgel, ananasroomijs, basilicum, biscuit, citroenmelisse, gemarineerde ananas, kokoscrème, kokosrasp, kokosschuim, komkommersla, limoenconfit en lychee

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Dungeness Crab

Ingrediënten:
amandelolie, citroenmelisse, krabvlees, lente-ui, limoensap, mayonaise, seizoenkruiden en vanillemerg

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Diner / nagerecht uit Nooit meer diëten:

ijslolly's

Ingrediënten:
aardbeien, banaan, blauwe bessen, braambessen, citroenmelisse, kiwi's, mango, munt en zoete witte druiven

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Recept uit Groot handboek koken:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
basilicum, citroenmelisse, dragon, munt, rozemarijn, tijm en wittewijnazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Sinaasappelrijstgebakjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bladgelatine, citroenmelisse, dessertrijst, geconcentreerd sinaasappelsap, kaneelstokje, kardemom, limoenschil, serehpoeder, slagroom en zure room

Soort:
rijst / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Druivensalade

Ingrediënten:
citroen, citroenmelisse, druiven, druivensap, gekonfijte citroenschil, gemalen hazelnoten, krenten en rozijnen

Soort:
fruit