Abalone and Foie Gras Shabu-Shabu with Yuba and Enoki
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 197 in Modernist Cuisine [5] .
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- agavesiroop
- boter
- doperwtscheuten
- enoki
- foie gras vet
- hon dashi
- mirin
- rijstazijn
- sojasaus
- soy yuba
- ui
- zee-oor
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.