Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni with Beet-juice fed Oysters, Heather-Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather-Smoked SturgeonRilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters and Mayonaise
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 233 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles
Ingrediënten
- bietenbladeren
- borschtbouillon
- boekweitdeeg
- geklaarde bruine boter
- gele biet
- oester
- gezouten komkommer
- mayonaise
- oester en boter emulsie
- russische pelmeni
- gezouten komkommer
- steur gerookt met heidebloemen
- steur-rilletes gerookt met heidebloemen
- zwart maanzaad
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.