Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni with Beet-juice fed Oysters, Heather-Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather-Smoked SturgeonRilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters and Mayonaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 233 in Modernist Cuisine [5] .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Stracciatella-bouillon, roze, met biet-sinaasappelreductie

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Kruidige bietjes

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bietensoep

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Blije bietjes deel 4 – bietensoep

Een recept uit Kim