Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni with Beet-juice fed Oysters, Heather-Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather-Smoked SturgeonRilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters and Mayonaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 233 in Modernist Cuisine [5] .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Blije bietjes deel 4 – bietensoep

Een recept uit Kim

Stracciatella-bouillon, roze, met biet-sinaasappelreductie

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Bietensoep

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Friese kooieend met kleine appeltaartjes gerold in gepofte mais, met uihartjes, eekhoorntjesbrood uit zutphen, krootjes en eigen jus

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio