Biscuitomeletjes met kersen
★
★
★
★
★
Een recept van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven.
U vindt dit recept op pagina 389 in Ingrediënten .
- Keuken:
- Zwitsers
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- bloem
- eidooier
- eiwit
- geleisuiker speciaal
- kaneelstokje
- maïzena
- ontpitte kersen
- poedersuiker
- rumessence
- slagroom
- suiker
- vanillesuiker
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.