Gevulde krab - crabe farci
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 80 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- boter
- bouquet garni
- brood
- broodkruim
- calvados
- cayennepeper
- grof zeezout
- knoflook
- krab
- laurierblad
- melk
- nootmuskaat
- peper
- plantaardige olie
- sjalot
- snijpeterselie
- ui
- peterselie
- verse tijm
- witte wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.