Hollandse bouillabaisse
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 310 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- baars
- bloem
- boter
- dorade
- griet
- harder
- knoflook
- laurier
- prei
- rode poon
- rozemarijn
- schol
- slagroom
- tarbot
- tijm
- tomaten
- tomatensap
- ui
- venkel
- vis
- witte wijn
- wortel
- zeeduivel
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.