Gesudderd rundvlees- boeuf à la gordienne
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 160 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- bouquet garni
- klapstuk
- knoflook
- kruidnagel
- laurierblad
- nootmuskaat
- olijfolie
- ontbijtspek
- peper
- rode côte du rhône
- rode wijn
- rode wijnazijn
- runderstoofvlees
- sinaasappelschil
- sukadestuk
- ui
- verse salieblaadjes
- verse tijm
- wortel
- zout
- zwoerd
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.