Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 166 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten
- basterdsuiker
- bleekselderij
- boekweitmeel
- boter
- bouquet garni
- buikspek
- crème fraîche
- ei
- groene kool
- grof zeezout
- klapstuk
- korianderzaad
- kruidnagel
- laurierblad
- meiknol
- melk
- peper
- peperkorrel
- prei
- rozijnen
- runderappel
- runderstoofvlees
- slagroom
- sukadestuk
- ui
- verse peterselie
- verse selderij
- verse tijm
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.