Kalfsniertjes en zwezerik in roomsaus - beuchelle

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 174 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Truffelaardappel-stamppotje met boleten en knoflookchips

delicious. magazine - 2009-09

Boleten à la bordelaise - cèpes à la bordelaise

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Polentaballetjes met boleten

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Kabeljauw met Boleten en romige champignonsaus

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen