Fazant met geroosterde pompoen en jeneverbesroomsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 198 in Bouillon .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Smoky fazant

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Fazantenborst en papillote

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Fasan "Winzerart" im Majoran-Speck mit Tresterjus und Trauben-Sauerkraut-Quiche - Wijnbouwersfazant in majoraan-spek met jus van marc en quiche met druiven en zuurkool

Een recept uit  - Deutsche Küche

Fazant met 24-uurszuurkool

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek