Aardappel gnocchi met vierkazensaus - gnocchi di patate ai quattro formaggi

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 68 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch / kaas
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaasragout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Kaascroquetten

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Kaassaus

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek