Trofie met eeen toets van vlees en een vleugje pesto - trofie con tocco di carne e pesto
★
★
★
★
★
Een recept van J.M. Bellver.
U vindt dit recept op pagina 46 in Wereldkeuken Italie .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
- Bereidingstijd:
- 135 minuten
Ingrediënten
- bolognesesaus
- boter
- gedroogde paddenstoelen
- knoflook
- olie
- parmezaanse kaas
- pecorino
- pesto
- pijnboompitten
- rundergehakt
- tomaat
- trofie
- ui
- verse basilicum
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.