Gestoomde balletjes van garnalen gehakt uit Makasar - perkedel oedang makasar
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 76 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Ingrediënten
- arachideolie
- bruine basterdsuiker
- citroensap
- daoen salam
- ei
- goela djawa
- maïzena
- makreelfilet
- noorse garnalen
- peper
- sambal trassi
- sesamolie
- steurgarnaal
- verse garnalen
- wijtingfilet
- zeevisfilet
- zeezout
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.