Terong asem - in tamarinde gestoofde aubergine met groene sambal, krokante tempeh en citroenbasilicum
★
★
★
★
★
Een recept van Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden.
U vindt dit recept op pagina 74 in Indorock .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- aubergine
- gember
- kemangi
- knoflook
- sambal hijo
- tamarindepasta
- tempeh
- thaise basilicum
- zonnebloemolie
- zout
- zoute sojasaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.