Citroenbasilicum
Citroenbasilicum wordt beschouwd als basilicum .
Alternatieve namen:
bai manglak en kemangi.
Zoek naar citroenbasilicum in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met citroenbasilicum in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste citroenbasilicum recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient citroenbasilicum :
Ingrediënten: bananenblad, citroenbasilicum, citroenblaadjes, geelwortel, gember, jackfruit, kemangi, kemiri, knoflook, korianderzaad, lombok, rawit, salam, sereh, sjalot, tamarinde, tomaat en trassi
Keuken: Balinees
Soort: groente
Ingrediënten: citroenbasilicum, dorade, groene lomboks, ketjap manis, limoen, lomboks, olie, palmsuiker, rawits, rode lomboks, vruchtensap, sjalotten, zout en tomaten
Ingrediënten: ansjovis, ikan teri, kemangi, kokosvruchtvlees en sambal mbe
Keuken: Balinees
Soort: vis
Ingrediënten: bai manglak, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gele pompoen, griekse-basilicumblaadjes, nam pla, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse garnalen en witte peper
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bananenblad, garnalen, gula bali, kemangi, kokosmelk, salam, sambal mbe, tamarinde en tomaat
Keuken: Balinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bananenblad, base megenep, citroenblaadjes, gula bali, jeruk limo, kabeljauw, kemangi, koolvis, pangasiusfilet, tomaat en witte visfilet
Keuken: Balinees
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: aubergine, gember, kemangi, knoflook, sambal hijo, tamarindepasta, tempeh, thaise basilicum, zonnebloemolie, zout en zoute sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenbasilicum, citroenblaadjes, citroengras, kalamansisap, kippenfond, kokosmelk, muntblad, pandanblad, plantaardige olie, bladpeterselie, sjalot, venkelblad en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: saus
Ingrediënten: citroenblaadjes, geelwortel, gember, inktvis, jeruk limo, kemangi, kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sjalot, suiker, tamarinde en trassi
Keuken: Balinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroenblaadjes, garnalen, geelwortel, gember, kemangi, kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sereh, sjalot, suiker en trassi
Keuken: Balinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bananenblad, citroenblaadjes, garnaal, geelwortel, gember, kemangi, kemiri, knoflook, korianderzaad, lombok, rawit, salam, sereh, sjalot, tamarindepulp, tomaat en trassi
Keuken: Balinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: basilicum
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: basilicum
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum en risotto
Soort: zoet
Ingrediënten: basilicum en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: basilicum en parmaham
Soort: hapjes
Ingrediënten: basilicum en pesto
Soort: hapjes / vegetarisch / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum en pesto
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroenbasilicum, dorade, groene lomboks, ketjap manis, limoen, lomboks, olie, palmsuiker, rawits, rode lomboks, vruchtensap, sjalotten, zout en tomaten
Ingrediënten: bieslook, citroensap, djahé, ei, kemangi, kip, kruizemuntblad, lomboks, pandanblad, peterselie, rode ui, sereh, uigroen en venkelgroen
Keuken: Indonesisch
Soort: gevogelte
Advertentie
Ingrediënten: citroensap, garnalen, kemangi, kemirienoten, knoflook, koenjit, laos, rode lomboks, rode ui, santen, tempé, trassi, water, witte ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum en pastinaak
Soort: hapjes / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, spitskool, stamppot en venkelworstjes
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: basilicum, ciabattabrood en plantaardige room
Soort: vegan
Wanneer je naar bai manglak of kemangi zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Citroenbasilicum-boeken
Dol op citroenbasilicum? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: