Bacalaokroketten - Claudia Roden, 2013
★
★
★
★
★
Een recept van Johannes van Dam.
U vindt dit recept op pagina 71 in Het krokettenboek .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / tapas
Ingrediënten
- bacalao
- bloem
- boter
- ei
- fijn broodkruim
- fijn matzemeel
- kabeljauwfilet
- melk
- middelfijn broodkruim
- middelfijn matzemeel
- nootmuskaat
- olijfolie
- ui
- volle melk
- water
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.