Baccalà in umido - Gekookte stokvis

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 76 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemarineerde snijbiet

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gefrituurde sperziebonen

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Gestoofde heek met mosselen in groene saus - merlu braisé aux coquillages, sauce verte

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Kikkerbilletjes met knoflooksaus

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro