Kipkroketten - Paul Bocuse, 1976
★
★
★
★
★
Een recept van Johannes van Dam.
U vindt dit recept op pagina 76 in Het krokettenboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
Ingrediënten
- bloem
- boter
- champignons
- gebonden kippensoep
- gevogeltevlees
- kippenvlees
- magere gekookte ham
- broodkruimels
- paneermeel
- truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.