Weense kroketten - Larousse Gastronomique, 1938
★
★
★
★
★
Een recept van Johannes van Dam.
U vindt dit recept op pagina 85 in Het krokettenboek .
- Keuken:
- Oostenrijks
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- bouillon
Ingrediënten
- boter
- champignons
- ei
- frituurvet
- gefrituurde uienringen
- kalfszwezerik
- magere ham
- paneermeel
- paprikapoeder
- tomatensaus met paprikapoeder
- veloutésaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.