Gevulde kapoen
★
★
★
★
★
Een recept van Jacques Meerman.
U vindt dit recept op pagina 46 in Mediterraneo .
- Keuken:
- Mediterraans / Catalaans
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- buikspek
- ei
- gezouten varkensvlees
- kapoen
- reuzel
- saffraan
- schapenvlees
- specerijen
- varkensvlees
- verjus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.