Verjus

Zoek naar verjus in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met verjus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste verjus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient verjus:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Shellfish Omakase: Razor Clam "Takoyaki"with Grey Mullet Bottarga, Sea Bean and Mutsu Apple, Shigoku Oyster with Fizzy Grapes Fresh Wasabi and Miso Powder, Marinated Geoduck Young Ginger Shiso, Spot Prawn and Lotus Root Tempura with Smoked White Soy Sauce, Sea Urchin Tofu Tokyo Negi Sesame Ponzu, Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi, Bincho-Tan-Grilled Sea Cucumber Maitake Mushroom Shisito Pepper, Abalone and Foie Gras Shabu-Shabu with Yuba and Enoki

Ingrediënten:
muscatdruiven, oesternat, shigoku-oester, sucro, verjus, wasabi en witte miso

Soort:
azijn
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Asperges, venkel en rode biet met verjus

Ingrediënten:
dillenaalden, minibietjes, pijnboompitten, raapzaadolie, thaise asperges, venkelknol, verjus, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Saraceense saus

Ingrediënten:
amandelen, galanga, gember, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, paradijskorrels, rozijnen en verjus

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed Red Wine Glaze

Ingrediënten:
appelzuur, bosbes, boter, bramen, eikenhoutchips, fructose, pekel van ingemaakte kalamata-olijven, tanninepoeder, tartaarzuur en verjus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Saffraansaus

Ingrediënten:
boter, eidooier, gemberpoeder, kalfsfond, oud witbrood, saffraan, verjus en witte wijnazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
saus
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Recept Lodewijk 14de

Ingrediënten:
boterham, ganzenvet, kalfslever, kappertjes, kippenbouillon, paddenstoel, ui en verjus

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Picknick / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tabouleh in vier seizoenen - herfst

Ingrediënten:
amandel, bosui, bulgur, citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, knoflook, sultanadruiven, verjus, verse bladpeterselie, verse munt, verse vijg, walnoten, witte muskaatdruiven en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Gevulde kapoen

Ingrediënten:
buikspek, ei, gezouten varkensvlees, kapoen, reuzel, saffraan, schapenvlees, specerijen, varkensvlees en verjus

Keuken:
Mediterraans / Catalaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Venkel met kappertjes en olijven

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kappertjes, knoflook, olijfolie, ricotta, tijm, tomaat, venkel, verjus, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Bamyali barbunya - Gebakken rode poon met okra

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroensap, groene tomaat, knoflook, okra, olijfolie, plantaardige olie, rode paprika, rode poon, sjalotjes, suiker, verjus, witte peper en wortels

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner uit Rijksmuseum kookboek:

Hazenpeper

Ingrediënten:
boter, bouillon, cranberry, hazenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, milde azijn, ontbijtkoek, peper, pruimen, rode wijn, sleedoornbessen, spekblokjes, suiker, ui, venkel, verjus, zilverui, vossenbessen, wijnazijn en wortel

Keuken:
Nederlands
Soort:
wild
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Zalmsoep

Ingrediënten:
aardappels, anijssterren, augurk, augurk, bloemkool, boter, citroensap, dille, gember, water, koolraap, olie, prei, rode chilipeper, knoflook, ui, varkensgehakt, verjus, vissaus, water, wittewijnazijn, yoghurt, zalm, zout en zure room

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper