Gebakken Polenta Met Paddenstoelen En Smeltende Vacherin Mont D’or
★
★
★
★
★
Een recept van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 89 in The big green egg book .
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- barbecue/grill / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- banaansjalot
- boter
- halfvolle melk
- knoflook
- maïskolf
- nootmuskaat
- paddestoelen
- parmezaanse kaas
- peper
- polenta
- rozemarijn
- salie
- sherry
- tijm
- vacherin mont d'or
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.