Gebakken Polenta Met Paddenstoelen En Smeltende Vacherin Mont D’or

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 89 in The big green egg book .

Gang:
bijgerecht
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfszwezerik met sla en oesterzwammen

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Witlofschotel met Appenzeller-béchamel recept - Food and Friends

Een recept uit

Witlofschotel met Appenzeller-béchamel

Een recept uit

Ossobuco van hert met oerwortel en bataat

Een recept uit Francesca van Berk