Gebakken Polenta Met Paddenstoelen En Smeltende Vacherin Mont D’or

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 89 in The big green egg book .

Gang:
bijgerecht
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfszwezerik met sla en oesterzwammen

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Witlofschotel met Appenzeller-béchamel recept - Food and Friends

Een recept uit

Ossobuco van hert met oerwortel en bataat

Een recept uit Francesca van Berk

Geroosterde Sjalot Hartige Taart Met Rozemarijn En Ricotta

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol