gekonfijte en gegrilde kip met jus, groenten in gremolata en krokante polenta
★
★
★
★
★
Een recept van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 157 in The big green egg book .
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / gevogelte
- Bereidingstijd:
- 720 minuten
Ingrediënten
- ansjovis
- bleekselderij
- bospeen
- boter
- broccoli
- champignon
- cherrytomaatjes
- citroen
- eendenvet
- kaneelstokje
- karkas van kip
- kip
- kippenvleugels
- knoflook
- laurier
- maïsmeel
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- peterselie
- prei
- rode wijn
- roomboter
- rozemarijn
- salie
- sinaasappel
- sperziebonen
- steranijs
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- water
- winterpeen
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.