Ungarische sauerkraut mit blutwurst oder leber - Hongaarse zuurkool met bloedworst of lever
Een recept van Wolfram Siebeck.
U vindt dit recept op pagina 66 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Hongaars
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- worst / orgaanvlees
Ingrediënten
- boter
- boudin noir
- citroensap
- groente
- kalfslever
- knoflook
- konijnenlever
- room
- scherpe paprika
- ui
- witte peper
- zout
- zure room
- zuurkool
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.