Bouillabaisse
Een recept van Wolfram Siebeck.
U vindt dit recept op pagina 86 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- ansjovis
- chilipeper
- goudbrasem
- knoflook
- olijfolie
- pastis
- peper
- prei
- saffraan
- schelvis
- schorpioenvis
- selderij
- selderijblad
- sinaasappelschil
- tarbot
- tomaten
- tomatenpuree
- ui
- venkelknol
- visfond
- witte wijn
- wortel
- zalm
- zeeduivel
- zeewolf
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.