Steinpilzrisotto auf traditionelle Art - Traditionele risotto van eekhoorntjesbrood
Een recept van Wolfram Siebeck.
U vindt dit recept op pagina 133 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- citroensap
- eekhoorntjesbrood
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- kippenbouillon
- knoflook
- olijfolie
- peterseliewortel
- prei
- risottorijst
- ui
- witte wijn
- wortel
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.