Gebratene Gambas an würziger Krustentierbutter mit roten und grünen Peperoni / Gebakken gambas op schaaldierenboter met rode en groene pepers

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 65 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gedämpfte Gambas in Korianderbouillon, mit Ingwer aromatisiert / Gestoomde gamba's in korianderbouillon, gearomatiseerd met gember

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Mosaik von Gambas und Perigord-Trüffeln mit Topinamburpüree / Mozaiek van gamba en Perigordtruffel met topinamboerpuree

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Gamba's, kwartels en lamskoteletten van de barbecue

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Gamba's met komkommerlotusblad

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken