Guanaja-Schokoladenmousse auf Lebkuchen-Brownies und Mandaringelee / Guanalachocolademousse met peperkoekbrownies en mandariijngelei
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 132 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- koek en gebak
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- cacaopoeder
- chocoladepareltjes
- ei
- hazelnoot
- guanaja-chocolademousse
- hazelnootolie
- honing
- kandij van citrusjulienne
- mandarijnfilet
- mandarijngelei
- peperkoekkruiden
- pure chocolade
- rietsuiker
- sinaasappelrasp
- suiker
- wafelhoorntjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.