Jakobsmuscheln mit Fenchel-Granatapfel-Salat und Pinienkernvinaigrette / Coquilles met venkel-granaatappelsalade en pijnappelpit-vinaigrette

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 17 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ceviche van Sint-jakobsvruchten met granaatappel

Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Coquille, geroosterd, met peultjes, granaatappel, schaaldierschuim en boekweit

delicious. magazine - 2010-11

Tartaar van coquilles met wasabi

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Coquille, geroosterde, met peultjes, granaatappel, schaaldierschuim en boekweit

delicious. magazine - 2010-11