Risotto mit Entenleber-Bolognese und rotem Chicorée / Risotto met eendenleverbolognese en rode witlof
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 22 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- risotto
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- boter
- eendenleverbolognese
- gevogeltefond
- kippenbouillon
- olijfolie
- risottorijst
- rode witlof
- sjalot
- witte peper
- witte wijn
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.