Rehrückenfilet im Pfeffermantel mit Lebkuchensauce, Schwarzwurzeln, Rosenkohl und Mohnspätzle / Reerugfilet in pepermantel met peperkoekssaus, schorseneren, spruitjes en maanzaadspätzle
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 75 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- boter
- fleur de sel
- jeneverbessen
- laurier
- maanzaadspätzle
- olijfolie
- reerug
- reerugfilet
- schorseneren en spruitjes
- tijm
- wildfond en peperkoeksaus
- zwarte peper
- zwart lijnzaad
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.