Warme Mohnbuchteln mit Rotweinbirnen und Zimtsabayon / Gegiste noedels met maanzaad met peren in rode wijn en kaneelsabayon
Een recept van Johan Lafer.
U vindt dit recept op pagina 70 in Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen .
- Keuken:
- Duits / Oostenrijks
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- ei
- eidooier
- geklaarde boter
- gemalen maanzaad
- gist
- kaneelsabayon
- melk
- peren in rode wijn
- poedersuiker
- suiker
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.