Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 186 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- boter
- duiven
- geklaarde boter
- jeneverbessen
- kippenbouillon
- knolselderij
- korianderzaad
- laurier
- maïzena
- olie
- pasteivulling
- pimentkorrels
- poedersuiker
- rode wijn
- strudeldeeg
- tomatenpuree
- ui
- vijgen-perensalade
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.