Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 186 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebraden duiven - arrosto di piccioni

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Op karkas gebakken duif met geroosterde appel & Limburgse appelstroopjus

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Duif

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Duiven in muscat

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro