Selleriesuppe mit Zimt-Apfel und Walnüssen / Selderijsoep met kaneel-appel en walnoot

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 222 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mograbieh

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Rabarber crumble

Een recept uit

Ode aan de rendang - Gekruid droog gestoofd rundvlees op twee manieren

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Zelf maken: simpele rode kool

Een recept uit Ianna