Buntbarsch auf Linzen mit Dille und Kapernbutter / Tilapia op linzen met dille en kappertjesboter
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 257 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- berglinzen
- boter
- bruine boter
- citroenrasp
- citroenschil
- dille
- kappertjes
- kippenbouillon
- knoflook
- knolselderij
- laurier
- mild chilizout
- olie
- olijfolie
- prei
- tilapiafilet
- tomatenpuree
- ui
- wortel
- zure granaatappelsiroop
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.