Rinderlende mit Zatarkruste mit Koriander-Kartoffeln und Knoblauchsauce / Runderlende met zatarkorst met korianderaardappelen en knoflooksaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 272 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Knoflookboter

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kikkerbilletjes met tomatensaus

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Lamsbaron, geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Puree van gepofte knoflook

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide