Lammragout mit Trauben und Walnüssen / Lamsragout met druiven en walnoten
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 302 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten
- boter
- citroenschil
- gember
- harissa
- kippenbouillon
- knoflook
- knolselderij
- kruidnagel
- lamsvlees
- laurier
- maïzena
- olie
- rode wijn
- rosé druiven
- tomatenpuree
- ui
- walnoten
- witte druiven
- wortel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.