Saibling mit Orangenduft / Zalmforel met sinaasappelgeur (12 min 54°C)

U vindt dit recept op pagina 39 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cocktailsaus

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Jakobsmuscheln mit Fenchel-Granatapfel-Salat und Pinienkernvinaigrette / Coquilles met venkel-granaatappelsalade en pijnappelpit-vinaigrette

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Gebratener Lachs auf Dicke-Bohnen-Püree mit Tomatensaus / Gebakken zalm op tuinbonenpuree met tomatensaus (Koken door kinderen)

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Bieslookcrème

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial