Poached Sea-Bass - Gepocheerde zeebaars
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
U vindt dit recept op pagina 102 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- boter
- gladde peterselie
- kasar semiharde turkse kaas
- paddenstoelen
- peperkorrels
- provolone
- room
- tomaten
- ui
- water
- witte wijn
- yellow wax paprika
- zeebaarsfilet
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
 
 
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)