Poitrine d'agneau soubise - Lamsborst met soubisesaus (Uiensaus)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 90 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloody Mary- garnalencocktail

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Gelee von roter Bete mit Crème fraîche und Kaviar / Rode bietengelei met crème fraîche en kaviaar

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Lamsgehaktballen met twee-kleuren-paprikasaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Gevulde selderijstukjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag