Magret de Canard au Pineau et pommes en l'air - Eendenborst met Pineau en gebakken appel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 95 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appelkaneelboter

delicious. magazine - 2013-01

Appel-whisky marmelade

Een recept uit Wieger Favier - Whisky van de lage landen

Ganzenlever of kalfslever met warme appel

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gebakken appels met bruine suiker en crème fraîche

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2