Ravioli au poulet de Bresse et à la truffe, sauce Sauterne - Ravioli met Bresse-kip, truffel en Sauternesaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 132 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
pasta/noodles / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Roux

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Bladerdeeg

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Beurre manié - burro 'infarinato'

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe